74 Sraigtinių pamatų alėja Kauno LEZ

Grįžti į sąrašą

Jau virš 10 metų "BIPA" įmonė parduoda ir montuoja vokiškus sraigtinius pamatus Lietuvoje. Ilgalaikė patirtis leidžia klientams užtikrinti sraigtinių pamatų sprendimo ilgaamžiškumą bei patvarumą.

Būdami oficialiu vokiečių gamintojo "Krinner" atstovu, klientams galime pasiūlyti platų sraigtinių pamatų asortimentą. Įgyvendinta keli šimtai įvairaus dydžio sraigtinių pamatų įrengimo projektų: namams, angarams, terasoms, pastoginėms, lieptams, tvoroms ir kt.

Drąsiai galime paneigti mitą, kaip įšalo iškelimas. Sukdamasis sraigtas tik sutankinta gruntą aplink save ir tampa neišjudinama konstrukcija, kurios taškinė apkrova gali siekti iki 7 tonų.

Mūsų specialistai parinks tinkamiausią sprendimą jūsų projektui, patars kokius sraigtinius pamatus rinktis, padės įvertinti ar gruntas yra tinkamas ir atsakys į likusius jūsų klausimus.

Sraigtiniai pamatai - greitas, ilgaamžiškas ir kokybiškas sprendimas, kuriam betoninis polis neprilygsta.

Nuotraukose matote išskirtinę įmonės teritorijoje esančia promenadą ant sraigtinių pamatų. Įmonė įrenginėja erdvę, kuria vėliau planuoja apsodinti augmenija, kad darbuotojai turėtų atskirą pasivaikščiojimo erdvę gryname ore.

Sraigtinių pamatų el. parduotuvę galite rasti ČIA.

SIŲSKITE UŽKLAUSĄ ir mūsų specialistai suteiks nemokamą konsultaciją, kokius sraigtinius pamatus rinktis terasoms, tilteliams, karkasiniams namams ar kitiems statiniams.